Järjestöneuvottelukunta

Järjestöneuvottelukunta

 

Etelä-Savon maakuntahallitus hyväksyi 18.2.2019 maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan perustamisen ja toiminnan keskeiset periaatteet. Järjestöneuvottelukunta on yhdistysten yhteistyöelin. Sen tehtävänä on ylläpitää vuoropuhelua yhdistysten ja maakunnan välillä sekä vaikuttaa hyvinvointia ja terveyttä edistävään työhön.

 

Järjestöneuvottelukunnasta ja hakumenettelystä kerrotaan seuraavissa tilaisuuksissa: Savonlinnassa ke 27.3. klo 18-19 (Savonlinnan kaupungin valtuustosali, Olavinkatu 27) Pieksämäellä to 28.3. klo 17-18 (Yritystalon kokoustila, Myllykatu 12) ja Mikkelissä ke 3.4. klo 17-18 (Yliopistokeskuksen auditorio, Lönnrotinkatu 5). Tilaisuudet ovat avoimia kaikille eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

 

Mikkelin tilaisuus striimataan eli suoraa lähetystä voi seurata ja osallistua keskusteluun internetissä chatilla (internet-osoite lähetetään viikon 13 alussa). Lisäksi tilaisuudesta tehdään tallenne, joka on katsottavissa samasta osoitteesta tilaisuuden jälkeen.

 

Järjestöneuvottelukunnan 18 jäsentä ja 18 varajäsentä edustavat laaja-alaisesti maakunnan yhdistyksiä järjestötahoittain. Edustajat valitaan julkisen haun kautta ja hakuaika päättyy 30.4.2019. Hakulomakkeen voi täyttää joko paperisena tai sähköisenä. Sähköiseen lomakkeeseen pääsee tästä. Linkki avautuu uuteen ikkunaan ja sijaitsee jasky.fi:n ulkopuolella.